blaricum_200jaar

Wintermarkt vrijdag 11 tm zondag 13 december.

Da Bruno is aanwezig op de Wintermarkt op het Oranjeweitje met onze beste delicatessen, onze ideeën voor kerst en oud & nieuw en we hebben heerlijke koffie!

Wijnproeverij

Wijnliefhebbers kunnen vrijdagavond 11 december vanaf 19.00 uur terecht bij de wijnproeverij georganiseerd door Da Bruno, Gall & Gall en Albert Heijn. Onder het genot van een hapje en op de achtergrond De Warme Sound van DJ Paul van den Bergh kunt u verschillende wijnen proeven

Eenmalig koopt u een glas bij da Bruno, Gall & Gall of Albert Heijn, en u kunt tot 21.00 uur gratis proeven. Tere ere van het 200 jarig bestaan van Blaricum zijn de glazen feestelijk gegraveerd met het 200 jaar logo van de gemeente Blaricum, een collectors item!

Een glas kost € 15,- en is vanaf 28 november te koop. Kom op tijd want er zijn maximaal 400 glazen beschikbaar.

Komt u niet naar de proeverij, maar wilt u wel een prachtig gegraveerd wijnglas? Vanaf zaterdag 12 december (na de proeverij op 11 december) is dit collectors item ook op de wintermarkt verkrijgbaar.

LET OP: De laatste glazen zijn nu nog te koop bij Gall & Gall en Da Bruno! Albert Heijn is al uitverkocht!

<img class="alignnone wp-image-804 size-thumbnail" src="http://www find out here.dabruno.nl/wp-content/uploads/2015/12/feestweek_blaricum_programma-150×150.jpg” alt=”feestweek_blaricum_programma” width=”150″ height=”150″ />

klik om het hele programma te bekijken